You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Zë ditariMirëserdhe Aleksander! laurenti18 vjet 3 ditë më parë
Terminollogji përkthimeshPage laurenti08 vjet 1 javë më parë
Forum topicLogs nga SVN pootle - ndryshime-201010090211 laurenti08 vjet 1 javë më parë
Forum topicLogs nga SVN pootle - ndryshime-201010091049 laurenti08 vjet 1 javë më parë
Book pageRregullat bazë për përkthimet në shqip laurenti08 vjet 1 javë më parë
Book pagePërkthimi në shqip i DRUPAL laurenti28 vjet 1 javë më parë
Zë ditariKernel 2.6.31 në Debian Lenny laurenti18 vjet 1 month më parë
Zë ditariServeri Pootle migrohet në versionin 2.0.1 laurenti08 vjet 5 months më parë
HistoriKryeministri Berisha takohet me përfaqësuesit e sektorit të ICT-së laurenti08 vjet 6 months më parë
HistoriShtëpia e Bardhë gjithmonë e më shumë opensource laurenti08 vjet 6 months më parë
HistoriLinux vlen një miliard dollarë. laurenti08 vjet 6 months më parë
HistoriGIMP jashtë nga Ubuntu 10.04 laurenti28 vjet 11 months më parë
Ubuntu-ico laurenti08 vjet 11 months më parë
Zë ditariAlbLinux në DRUPAL 6.14 laurenti08 vjet 11 months më parë
HistoriPërsëri në linjë! laurenti18 vjet 11 months më parë
Book pageDRUPAL 6.x laurenti08 vjet 11 months më parë
HistoriLëshohet Debian GNU/Linux 5.0 laurenti09 vjet 8 months më parë
HistoriKyqja dhe konfigurimi i telefonit të internetit GRANDSTREAM Budge Tone -100 Anonim (e pa verifikuar)09 vjet 8 months më parë
Historiispell tash korrigjon edhe gjuhën shqipe AlbLinux19 vjet 9 months më parë
HistoriSoftware Freedom Conference of Kosova (SFCK 2009) Dashamir Hoxha09 vjet 9 months më parë
Book pageInstalimi - faqja 1 AlbLinux09 vjet 9 months më parë
HistoriLiçensa falas për Crossover (Linux dhe Mac) laurenti19 vjet 9 months më parë
HistoriGëzuar Vitin e Ri! laurenti09 vjet 9 months më parë
Forum topicAlbanian Wizard | Blogu i studenteve shqiptare albanianwizard39 vjet 10 months më parë
Zë ditariSa nga ju njohin "mësuesen Karen"? laurenti09 vjet 10 months më parë

Faqet