You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Forum topicNotebook pa sistem operativ laurenti09 vjet 5 months më parë
notebook-02 AlbLinux09 vjet 5 months më parë
notebook-01 AlbLinux09 vjet 5 months më parë
debian-logo AlbLinux09 vjet 5 months më parë
Book pageRregullimet e fundit AlbLinux09 vjet 5 months më parë
Book pageKONFIGURIMI BAZË AlbLinux09 vjet 5 months më parë
Book pageSISTEMI BAZË AlbLinux29 vjet 5 months më parë
Book pageTë kompilojmë Kernel 2.6 nën Debian (Sarge). AlbLinux09 vjet 5 months më parë
Book pageInstalimi - faqja 2 AlbLinux09 vjet 5 months më parë
Book pageGPLv2 AlbLinux09 vjet 5 months më parë
debian-logo laurenti09 vjet 6 months më parë
Book pageShpërndarjet "Live CD" GNU/Linux AlbLinux09 vjet 7 months më parë
plone_logo laurenti09 vjet 9 months më parë
HistoriKujdes, përdoruesit e Debian! Rigjeneroni kyçin tuaj .ssh/id_rsa !!! laurenti19 vjet 9 months më parë
f9.png laurenti09 vjet 9 months më parë
OpenSolaris_logo laurenti09 vjet 9 months më parë
Zë ditariShqipëria dhe GNU/Linux laurenti39 vjet 10 months më parë
HP 6720S-2 laurenti09 vjet 11 months më parë
HP 6720S/1 laurenti09 vjet 11 months më parë
HistoriMySQL bëhet zyrtarish pjesë e SUN laurenti09 vjet 12 months më parë
Pavarsia_Kosovës laurenti010 vjet 6 ditë më parë
HistoriLëshohet DesktopBSD 1.6 laurenti010 vjet 1 month më parë
HistoriSUN blen MySQL? Atëhere Oracle blen BEA! laurenti010 vjet 1 month më parë
HistoriAsterisk@Home ndryshon emrin në trixbox dhe lëshon versionin 2.4 laurenti010 vjet 1 month më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa I laurenti010 vjet 1 month më parë

Faqet