You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Zë ditariInformacion shërbimi laurenti01 vit 11 months më parë
HistoriDebian 7.0: bëhet e njohur data e lëshimit laurenti01 vit 12 months më parë
HistoriWelcome Xen as a Linux Foundation Collaborative Project laurenti02 vjet 4 ditë më parë
HistoriDo të jetë HP superkompjuteri Linux më i shpejtë AlbLinux02 vjet 2 javë më parë
Zë ditariAlbLinux në Drupal 7 laurenti12 vjet 4 months më parë
Histori[FOSS-AL] Press Release laurenti02 vjet 7 months më parë
Zë ditariSqueeze e roundcube laurenti02 vjet 7 months më parë
Forum topicDebian kundrejt Gentoo dasho42 vjet 8 months më parë
Zë ditariGnome-shell dhe extensions laurenti02 vjet 11 months më parë
gnome-shell laurenti02 vjet 11 months më parë
Zë ditariPatjetër GNOME 3? laurenti02 vjet 11 months më parë
Forum topicSa eshte GNU/Linux i perhapure ne Shqiperi Sirius_Black82 vjet 12 months më parë
Zë ditariGëzuar vitin e ri 2012! laurenti03 vjet 3 javë më parë
Zë ditariPërkthimet në shqip për DRUPAL laurenti33 vjet 7 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 3 laurenti23 vjet 11 months më parë
Zë ditariVoIP server për AlbLinux laurenti13 vjet 12 months më parë
HistoriLëshohet Debian 6.0 Squeeze laurenti04 vjet 2 months më parë
Zë ditariMirëserdhe Aleksander! laurenti14 vjet 6 months më parë
Terminollogji përkthimeshPage laurenti04 vjet 6 months më parë
Forum topicLogs nga SVN pootle - ndryshime-201010090211 laurenti04 vjet 6 months më parë
Forum topicLogs nga SVN pootle - ndryshime-201010091049 laurenti04 vjet 6 months më parë
Book pageRregullat bazë për përkthimet në shqip laurenti04 vjet 6 months më parë
Book pagePërkthimi në shqip i DRUPAL laurenti24 vjet 6 months më parë
Zë ditariKernel 2.6.31 në Debian Lenny laurenti14 vjet 7 months më parë
Zë ditariServeri Pootle migrohet në versionin 2.0.1 laurenti04 vjet 11 months më parë

Faqet