You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
ubuntu_news laurenti011 vjet 11 months më parë
HistoriLekët mbrapsht për Windows? Në Francë është e detyrueshme. laurenti011 vjet 11 months më parë
HistoriGNOME 2.20 midis nesh. laurenti011 vjet 11 months më parë
HistoriEdhe Rusia kalon në Linux laurenti011 vjet 11 months më parë
acer_news laurenti012 vjet 6 orë më parë
gn_intro laurenti012 vjet 4 ditë më parë
Zë ditariGNOME 2.20 laurenti212 vjet 1 javë më parë
HistoriGëzuar ditëlindjen Linux! laurenti012 vjet 1 javë më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.19.92 (GNOME 2.20.0 Release Candidate 1) laurenti012 vjet 1 javë më parë
HistoriMinistria franceze e edukimit me vetëm Linux në serverët e saj laurenti012 vjet 1 javë më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa III (dhe e fundit për RC) laurenti112 vjet 2 javë më parë
gnome laurenti012 vjet 2 javë më parë
WINDOWS VISTA AERO VS LINUX UBUNTU BERYL laurenti212 vjet 2 javë më parë
Win_vs_Ubuntu laurenti012 vjet 2 javë më parë
HistoriBMW: marrëveshje me Intel për të shfrytëzuar Linux laurenti012 vjet 2 javë më parë
Book pageDebian GNU/Linux AlbLinux012 vjet 2 javë më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.19.91 (GNOME 2.20.0 Beta 2) laurenti012 vjet 3 javë më parë
Book pageBazat AlbLinux012 vjet 3 javë më parë
HistoriUbuntu 8.04: Hardy Heron laurenti012 vjet 3 javë më parë
HistoriLinux pushton parlamentin italian laurenti212 vjet 1 month më parë
Zë ditariTë instalojmë Google Earth në Debian (Etch ose çdo version tjetër superior) laurenti012 vjet 1 month më parë
Forum topicwww.kosovaforce.com harmless112 vjet 1 month më parë
Zë ditariGnome vs KDE Elysium444712 vjet 1 month më parë
HistoriLëshohen GNOME 2.18.3 stable dhe GNOME 2.19.4 unstable laurenti012 vjet 2 months më parë
HistoriKthetrat e Microsoft-it më së fundi në Shqipëri laurenti112 vjet 3 months më parë

Faqet