You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Book pageMorphix AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageKnoppix AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageFedora AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageRedHat AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageMandriva AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageGentoo Linux AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageFilozofia e Slackware AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageÇfarë është Slackware Linux? AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageBackup para se të fillojmë AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pagePërgatitja e kompjuterit AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageDy fjalë mbi GNU/Linux AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Book pageGPLv3 AlbLinux011 vjet 8 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 dhe përkthimet shqip laurenti111 vjet 8 months më parë
Zë ditariJHbuild dhe GNOME 2.14 laurenti011 vjet 8 months më parë
Zë ditariDapper LiveCD + suporti për shqipen laurenti011 vjet 8 months më parë
Zë ditariPër Tommy.... laurenti011 vjet 8 months më parë
Zë ditariGNOME 2.14 në Debian SID laurenti011 vjet 8 months më parë
Zë ditariSVN + statistika për përkthimet në shqip të GNOME laurenti111 vjet 8 months më parë
Zë ditariAventura me AlbLinux.net (ish probleme me provider-in) AlbLinux111 vjet 8 months më parë
Zë ditariGNOME 2.15.1, versioni i ri në testim laurenti011 vjet 8 months më parë
HistoriAlbLinux - Punime në sit! AlbLinux011 vjet 8 months më parë
HistoriServeri Debian rivendoset në punë mbas kompromentimit laurenti012 vjet 6 ditë më parë
HistoriKompromentohet një nga server-ët e projektit Debian laurenti012 vjet 1 javë më parë
HistoriMicrosoft futet në Formula 1 laurenti012 vjet 1 javë më parë
HistoriLëshohet GTK+ 2.10 laurenti012 vjet 2 javë më parë

Faqet