You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriLinux pushton parlamentin italian laurenti215 vjet 5 months më parë
Zë ditariTë instalojmë Google Earth në Debian (Etch ose çdo version tjetër superior) laurenti015 vjet 5 months më parë
Forum topicwww.kosovaforce.com harmless115 vjet 6 months më parë
Zë ditariGnome vs KDE Elysium444715 vjet 6 months më parë
HistoriLëshohen GNOME 2.18.3 stable dhe GNOME 2.19.4 unstable laurenti015 vjet 7 months më parë
HistoriKthetrat e Microsoft-it më së fundi në Shqipëri laurenti115 vjet 8 months më parë
HistoriArrin Linux 2.6.21 laurenti215 vjet 8 months më parë
Zë ditariI zënë, tepër i zënë.... laurenti015 vjet 8 months më parë
Forum topicInstalimi i Drupal-it altiX1615 vjet 8 months më parë
Forum topicTë ndryshme altiX615 vjet 10 months më parë
Monti laurenti015 vjet 10 months më parë
HistoriDy në një ditë: Lëshohen Debian 3.1 "Sarge" dhe 4.0 "Etch" laurenti015 vjet 10 months më parë
Forum topicAgreguesi i Lajmeve altiX415 vjet 10 months më parë
Zë ditariATI drivers me Xorg 7.0 laurenti115 vjet 10 months më parë
Book pageSinkronizimi i orës së sistemit AlbLinux015 vjet 11 months më parë
HistoriGNOME 2.18 midis nesh laurenti315 vjet 11 months më parë
Book pageKonfigurimi i rrjetit AlbLinux015 vjet 11 months më parë
HistoriFranca zgjedh Ubuntu laurenti015 vjet 11 months më parë
Forum topicInstalimi i Drupal në Debian Testing laurenti1415 vjet 11 months më parë
Forum topicDebian Etch altiX315 vjet 11 months më parë
HistoriLëshohet Blender 2.43 laurenti015 vjet 11 months më parë
HistoriLëshohet përditësimi i pestë për Debian 3.1 laurenti015 vjet 11 months më parë
HistoriRihapet seksioni i shkarkimeve laurenti015 vjet 12 months më parë
Si instalohet Windows Vista laurenti116 vjet 2 ditë më parë
HistoriXfce dhe Xfce.org në Shqip laurenti016 vjet 1 javë më parë

Faqet