You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Zë ditariGNOME 2.15.1, versioni i ri në testim laurenti013 vjet 11 months më parë
HistoriAlbLinux - Punime në sit! AlbLinux013 vjet 11 months më parë
HistoriServeri Debian rivendoset në punë mbas kompromentimit laurenti014 vjet 3 months më parë
HistoriKompromentohet një nga server-ët e projektit Debian laurenti014 vjet 3 months më parë
HistoriMicrosoft futet në Formula 1 laurenti014 vjet 3 months më parë
HistoriLëshohet GTK+ 2.10 laurenti014 vjet 3 months më parë
HistoriInkscape 0.44 laurenti014 vjet 4 months më parë
HistoriFirefox 3.0 nuk do të suportojë Windows 9X/ME laurenti014 vjet 4 months më parë
Forum topicZgjedhja e shpërndarjes GNU/Linux. laurenti114 vjet 4 months më parë
HistoriLëshohen Drupal 4.6.8 dhe 4.7.2 laurenti014 vjet 5 months më parë
HistoriKDE 3.5.3 laurenti014 vjet 5 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 2.14.2 laurenti014 vjet 5 months më parë
HistoriUbuntu 6.06 LST laurenti014 vjet 5 months më parë
Forum topicA ka dikush me më ndihmu me thy Pasworde G_LimiT214 vjet 5 months më parë
HistoriDrupal shënon 4.7! laurenti014 vjet 6 months më parë
SondazheAlbLinux.net duhet të afrojë: laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageTjetër laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageFirefox laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageBash laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageTips and Tricks laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageTjetër laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageAplikativë të jashtëm laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageSistemi laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageKernel laurenti014 vjet 6 months më parë
Book pageKonfigurimi i sistemit laurenti014 vjet 6 months më parë

Faqet