You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
Book pageShpërndarjet "Live CD" GNU/Linux AlbLinux014 vjet 7 months më parë
plone_logo laurenti014 vjet 9 months më parë
HistoriKujdes, përdoruesit e Debian! Rigjeneroni kyçin tuaj .ssh/id_rsa !!! laurenti114 vjet 9 months më parë
f9.png laurenti014 vjet 9 months më parë
OpenSolaris_logo laurenti014 vjet 9 months më parë
Zë ditariShqipëria dhe GNU/Linux laurenti314 vjet 10 months më parë
HP 6720S-2 laurenti014 vjet 10 months më parë
HP 6720S/1 laurenti014 vjet 10 months më parë
HistoriMySQL bëhet zyrtarish pjesë e SUN laurenti014 vjet 11 months më parë
Pavarsia_Kosovës laurenti014 vjet 11 months më parë
HistoriLëshohet DesktopBSD 1.6 laurenti015 vjet 3 javë më parë
HistoriSUN blen MySQL? Atëhere Oracle blen BEA! laurenti015 vjet 3 javë më parë
HistoriAsterisk@Home ndryshon emrin në trixbox dhe lëshon versionin 2.4 laurenti015 vjet 3 javë më parë
Zë ditariGNOME 2.14 RC - pjesa I laurenti015 vjet 3 javë më parë
HistoriSUN do të blerë MySQL! laurenti015 vjet 3 javë më parë
Forum topicSi te instaloj program ne UBUNTU ? beni_peja315 vjet 4 javë më parë
HistoriGëzuar festat! laurenti015 vjet 1 month më parë
Forum topicCompiz Fusion & Beryl suse115 vjet 1 month më parë
Forum topicDistribucion Linux ne shqip ! ! ! flomish1215 vjet 1 month më parë
HistoriLëshohet Ubuntu Gutsy Gibbon 7.10 laurenti015 vjet 2 months më parë
Zë ditariEdhe sot akoma asnjë e re nga aptitude .... laurenti115 vjet 2 months më parë
Fedora laurenti015 vjet 3 months më parë
Zë ditariStatistika që nuk gjehen.... laurenti015 vjet 3 months më parë
HistoriGNOME Roadmap laurenti015 vjet 3 months më parë
HistoriADSL së shpejti me 100MBps laurenti015 vjet 3 months më parë

Faqet