You are here

VoIP server për AlbLinux

laurenti's picture

Përshëndetje të gjithëve,

sapo është shtuar një shërbim i ri për të gjithë përdoruesit e AlbLinux: një server VoIP asterisk.

Kushdo që dëshiron mund të kryejë kërkesë për hapjen e një profili VoIP: mjafton një softphone (si p.sh. zoiper) ose një telefon VoIP për të komunikuar lirisht me të gjithë të regjistruarit e tjerë, kudo në botë.

Përsa i takon thirrjeve "reale" drejt telefonëve fiks apo mobile të ndryshëm janë duke u kërkuar partners në shtete të ndryshëm për të mundësuar telefonatat me kosto lokale sipas shtetit përkatës (aktualisht kjo gjë është e mundur për Shqipërinë dhe Italinë).

Për më tepër, faqja e kontaktit.

Komente

Anonim's picture

Urime, lajm shumë i mirë ,si client mund të përdoret edhe Ekiga;

http://wiki.ekiga.org/index.php/Ekiga_as_an_Asterisk_client

Shto një koment të ri

Filtered HTML

  • You may insert videos with [video:URL]
  • Për të dërguar pjesë kodi, përmblidhi me etiketat <code>...</code>. Për kode PHP, mund të përdorni <?php ... ?>, që gjithashtu do ta ngjyrosë kodin në bazë të sintaksës.
  • Tags e lejuar HTML: <a> <img> <em> <strong> <acronym> [quote] <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Mund të citohen shkrimet e tjerë duke përdorur etiketat [quote].

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
10 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.