Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

laurenti's picture

Goodbye Gnomefiles

Eugenia wrote:

After a hacking of gnomefiles yesterday, I think that was the final blow to the site — which was in decline anyway. It’s now offline (redirects to osnews), and it will probably stay that way — unless someone wants to spend days of reading logs in order to find and patch the hole. I hope the Gnome community find a way to replace it eventually. It was a good run.
Open Source: 
laurenti's picture

Mbas Lenny, si do ta ketë emrin versioni i ardhshëm i Debian?

[img_assist|nid=1275|title=|desc=|link=none|align=left|width=82|height=100] Është bërë i njohur emri i versionit të ardhshëm të Debian. Versioni i ardhshëm stabël mbas lëshimit të Lenny do të jetë... e pra po, personazhet e Toy Story do të na shoqërojnë akoma e akoma: Mbas Lenny arrin Squeeze (alieni me tre sy). Nuk e keni parasysh kush është?? Ja këtu, dhe me tre sy.!

Open Source: 
Sisteme Operativë: 
laurenti's picture

AlbLinux.net sërish në punë

Mbas përditësimeve të nevojshme (shiko këtu) siti i AlbLinux kthehet përsëri në punë.

Për çdo lloj problemi ndeshur gjatë përdorimit të zakonshëm, mund të përdoret tema përkatëse e forumit.

Shfletim i mbarë!

Lajme & Lajmërime: 
laurenti's picture

Serveri i ri i përkthimeve

[img_assist|nid=1293|title=|desc=|link=none|align=left|width=75|height=100]Duke filluar nga dita e sotme vihet në punë serveri i ri eksperimental i përkthimeve në linjë. Pjesa "eksperimentale" ka të bëjë vetëm me makinën ku është instaluar shërbimi: duhet kryer akoma "tarimi" në ngarkesë të plotë pune për të përcaktuar në menyrë të saktë kërkesat e nevojshme hardware dhe banda në regjim pune.

Open Source: 
Lajme & Lajmërime: 
laurenti's picture

Debian Lenny arrin në shtator

[img_assist|nid=1279|title=|desc=|link=none|align=left|width=82|height=100] Project maintainer i Debian, Luk Claes, ka njoftuar fillimin e fazës së testimit të Lenny, lëshimi i të cilit është parashikuar për në shtator.
Pra Debian ka hyrë në fazën "freeze", që do të thotë që zhvilluesit tashmë kanë vetëm pak ditë kohë për të paketuar aplikativët e tyre, aplikativë që do të vihen në dispozicion për versionet e ardhshëm të Debian dhe Ubuntu.

Forume: 

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS