You are here

Ditari i laurenti

laurenti's picture

GNOME 2.14 RC - pjesa I

Kush ndjek seksionin e lajmeve, do të ketë vënë re lajmin mbi lëshimin e GNOME 2.14 Release Candidate.
Për ata që dëshirojnë ta instalojnë për ta provuar, ja problemet që mund të ndeshin gjatë kompilimit.
Makina ku jam duke punuar është një Debian Sid. Në vazhdim proçedura:

Fillimisht marrim të drejtat e root
su root
Krijojmë një përdorues të ri për të ruajtur të pastër ambientin:
adduser gnome214
exit
Kthehemi në përdoruesin e ri të sapokrijuar gnome214
laurenti's picture

Ç'ka ka të re në Gnome 2.14?

Ç'ka ka të re në Gnome 2.14? - Mjedisi punues Gnome do të arritë lëshimin 2.14 i cili do të ketë shumë përmirësime dhe risi. Shumica e përmirësimeve kanë të bëjnë me administrimin e mjedisit por edhe me pamje apo përjetimin e përdoruesit.... [Lajme nga Pr-Tech]

Faqet

Subscribe to RSS - Ditari i laurenti