You are here

Recent content

LlojiTitulliAutoriPërgjigjePërditësimi i fundit
HistoriGëzuar 2024 laurenti05 months 2 javë më parë
HistoriDebian 12.3 image release delayed laurenti06 months 1 javë më parë
HistoriLëshohet Debian 12 "bookworm" laurenti01 vit 1 javë më parë
Forum topicGëzuar Vitin e Ri 2023! laurenti01 vit 5 months më parë
HistoriGëzuar Vitin e Ri 2022 laurenti02 vjet 4 months më parë
HistoriLëshohet LibreOffice 7.3 laurenti02 vjet 4 months më parë
HistoriLëshohet GNOME 41 laurenti02 vjet 8 months më parë
FaqeKontakte laurenti02 vjet 9 months më parë
HistoriLëshohet Debian 11 "bullseye" laurenti02 vjet 10 months më parë
HistoriGëzuar Vitin e Ri 2021 laurenti03 vjet 3 months më parë
Zë ditariInformacion shërbimi laurenti04 vjet 9 months më parë
HistoriLëshohet Debian 10 "buster" laurenti24 vjet 10 months më parë
Zë ditariPak nga eksperinca ime me Linux - Debian Distros penguin04 vjet 10 months më parë
HistoriIn Memoriam: Ian Murdock laurenti14 vjet 10 months më parë
Zë ditariApollo 11 in Real Time laurenti04 vjet 11 months më parë
HistoriIBM: 34 miliard për Red Hat laurenti04 vjet 11 months më parë
Book pageTe montojm/c'montojm ISO, script per nautilus Elysium44405 vjet 3 javë më parë
Forum topicper pun paralel laurenti05 vjet 3 months më parë
HistoriGNOME 3.32 Released laurenti05 vjet 3 months më parë
Zë ditariKush është më i shpejtë? laurenti16 vjet 9 months më parë
Zë ditariVoIP server për AlbLinux laurenti16 vjet 9 months më parë
HistoriNew Kernel Configuration System; v0.6 AlbLinux06 vjet 9 months më parë
HistoriApple në PC, emulatorë ... dhe ...emulatorë kuriozë AlbLinux06 vjet 9 months më parë
HistoriDisa pamje nga Desktop GNOME 2.4 në shqip AlbLinux06 vjet 9 months më parë
HistoriHackers cut off SCO Web site. AlbLinux06 vjet 9 months më parë

Faqet