You are here

blogs

penguin's picture

Pak nga eksperinca ime me Linux - Debian Distros

E kam filluar me Linux diku nga viti 2000. Mbaj mend qe atehere kam blere nje CD ne nje reviste kompjuteri dhe ne te ishte Linux Mandrake. E instalova por nuk i dhashe rendesi, Vazhdova te perdor Windows. MS DOS e kam perdorur qe ne 1990. Pak me vone do kem provuar Turbo Linux por nuk ngeca as tek ky.. Me vone ( mbase 2002) gjeta CD e Red Hat dhe e instalova , por prape u ktheva ne Windows. Dhe keshtu vazhdova me Windows duke testuar here pas here ndonje Linux (Ubuntu apo Mint, etj.). Ca kohe (diku ne 2011 ) luaja me Puppy Linux ....

Forume: 
Desktop Environment: 
laurenti's picture

Apollo 11 in Real Time

Nuk e di sa nga ju kanë përjetuar direkt një nga misionet më emocionues të njerëzimit, zbritjen në Hënë: unë jo sigurisht.

Forume: 
laurenti's picture

Informacion shërbimi

Kohët e fundit është shtuar tepër veprimtaria e spamers dhe përpjekjet e llojeve të ndryshme për hyrje jo korrekte në sitin tonë. Për këtë arsye është ngritur niveli i kontrollit në fazat e ndryshme të aktiviteteve në sit e, në menyrë të veçantë në proçedurat e regjistrimit apo të identifikimit në sit.

laurenti's picture

AlbLinux në Drupal 7

AlbLinux sapo ka kryer me sukses përditësimin e sistemit CMS të përdorur.
Për shkak të strukturës së vjetër në përdorim, proçesi i kalimit në versionin e ri mori më tepër kohë nga sa ishte planifikuar.
Çfarë mungon akoma:

Internet: 
Open Source: 
laurenti's picture

Squeeze e roundcube

Thjesht disa shënime personale....
Tipi i instalimit: Debian Squeeze + ISPConfig (V. 3.0.4.6)
Webmail client: Roundcube (apt-get install roundcube roundcube-mysql)

Probleme (nga /var/log/roundcube/errors):
1)

Quote:

[30-Aug-2012 11:54:09] PHP Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/php/MDB2.php on line 393
[30-Aug-2012 11:54:09] PHP Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/php/MDB2.php on line 2647

Zgjidhja: pear upgrade MDB2
*Upgrade to MDB2-2.5.0b3

2)

Faqet

Subscribe to RSS - ditarë