You are here

Gnome-shell dhe extensions

laurenti's picture

Gnome-shell po më tërheq çdo ditë e më shumë: përshtypjet e para jo të mira dhe dyshimet në përdorim gradualisht po i lënë vendin një kënaqësie të vërtetë gjatë përdorimit të përditshëm. Aq më tepër kur shikoj numrin gjithmonë e më të madh të "shtojcave" që vihen në dispozicion nga zhvilluesit e ndryshëm.
Përgëzime edhe njëherë zhvilluesve të Gnome dhe të sitit të mësipërm që kanë krijuar me të vërtetë një mekanizëm të mrekullueshëm instalimi online (mjafton një on-off për të përdorur menjëherë extension-in e zgjedhur). Extensione si panel-docklet apo applications-menu fillojnë të më heqin mallin e Gnome2.
[img_assist|nid=1345|title=gnome-shell|desc=|link=popup|align=center|width=100|height=56]

Sisteme Operativë: