You are here

Ditari i laurenti

laurenti's picture

Apollo 11 in Real Time

Nuk e di sa nga ju kanë përjetuar direkt një nga misionet më emocionues të njerëzimit, zbritjen në Hënë: unë jo sigurisht.

Forume: 
laurenti's picture

Informacion shërbimi

Kohët e fundit është shtuar tepër veprimtaria e spamers dhe përpjekjet e llojeve të ndryshme për hyrje jo korrekte në sitin tonë. Për këtë arsye është ngritur niveli i kontrollit në fazat e ndryshme të aktiviteteve në sit e, në menyrë të veçantë në proçedurat e regjistrimit apo të identifikimit në sit.

laurenti's picture

AlbLinux në Drupal 7

AlbLinux sapo ka kryer me sukses përditësimin e sistemit CMS të përdorur.
Për shkak të strukturës së vjetër në përdorim, proçesi i kalimit në versionin e ri mori më tepër kohë nga sa ishte planifikuar.
Çfarë mungon akoma:

Internet: 
Open Source: 
laurenti's picture

Squeeze e roundcube

Thjesht disa shënime personale....
Tipi i instalimit: Debian Squeeze + ISPConfig (V. 3.0.4.6)
Webmail client: Roundcube (apt-get install roundcube roundcube-mysql)

Probleme (nga /var/log/roundcube/errors):
1)

Quote:

[30-Aug-2012 11:54:09] PHP Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/php/MDB2.php on line 393
[30-Aug-2012 11:54:09] PHP Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/php/MDB2.php on line 2647

Zgjidhja: pear upgrade MDB2
*Upgrade to MDB2-2.5.0b3

2)

laurenti's picture

Gnome-shell dhe extensions

Gnome-shell po më tërheq çdo ditë e më shumë: përshtypjet e para jo të mira dhe dyshimet në përdorim gradualisht po i lënë vendin një kënaqësie të vërtetë gjatë përdorimit të përditshëm. Aq më tepër kur shikoj numrin gjithmonë e më të madh të "shtojcave" që vihen në dispozicion nga zhvilluesit e ndryshëm.

Sisteme Operativë: 

Faqet

Subscribe to RSS - Ditari i laurenti