Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Po arrin Php-Nuke 5.6

Po arrin Php-Nuke 5.6
Versioni i ri i këtij portali të mrekullueshëm do të vihet në dispozicion të publikut në datën 4 Qershor. Të rejat nuk janë të shumta. E reja më e rëndësishme është zëvëndësimi i forumit të vjetër me Splatt-Forum, që mbyll shumë të çara sigurie dhe sjell funksione të reja. Sigurisht jam kujdesur që t'ju arrijë në shqip :-)
Këtu lajmërimi zyrtar.

AlbLinux's picture

UnitedLinux

UnitedLinux
Me sa duket tema e ditës është e sapolindura UnitedLinux: Këtu mund të lexoni përgjigjen e RedHat, ndërsa këtu përshtypjet e Caldera.

AlbLinux's picture

United Linux

United Linux
Përpjekjet e Linux Standard Base me sa duket arritën të prodhojnë unifikimin e parë botëror të shpërndarjeve Linux. Caldera, Conectiva, SuSE, Turbolinux Partner To Create UnitedLinux, And Produce A Uniform Version Of Linux For Business >> Mungojnë RedHat, Mandrake dhe shumë të tjera. Do të humbasin apo presin akoma para se të futen për të kapitalizuar avantazhin e tyre kompetitiv?

AlbLinux's picture

Doli pre-release e re e kernel

Doli pre-release e re e kernel
Ndryshimet mund t'i lexoni tek http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.4/testing/patch-2.4.19.log Jeni gati për rikompilim?

AlbLinux's picture

Lëshohet Mozilla 1.0 ?

Lëshohet Mozilla 1.0 ?
Me sa duket Mozilla 1.0 është lëshuar edhe pse akoma jo zyrtarisht. Lajmi u dha nga MozillaQuest.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS