Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Salome: piataforma CAD open source

Salome: piataforma CAD open source

Njëzetenjë shoqëri me preardhje nga sektori aeronautik, automobilistik dhe inxhenjerik janë bashkuar një një shoqëri të udhëhequr nga OpenCascade Company Matra Datavision për realizimin e Salome, një piataforme CAD open source. Framework-u, i zhvilluar me komponues OpenCascade, ka si qëllim përmirësimin e interoperimit dhe mundësimin e zgjidhjeve eficente në sektorin e simulacioneve. Për të interesuarit (që mendoj nuk janë të paktë) ja siti i OpenCascade.

AlbLinux's picture

Sendmail plus Antivirus/spammer

Sendmail plus Antivirus/spammer
Ja për të gjithë sysadmin një artikull i dedikuar konfigurimit dhe vënies në funksionim të një server-i mail, duke u mbështetur tek sendmail, në gjendje të bllokojë spam dhe virus-ët përpara se të arrijnë tek kutia jonë postës. Artikulli është në anglisht...asnjë nuk del vullnetar për t'a përkthyer në shqip?

Napoleon's picture

Cilen shperndarje te Linux-it ta instaloj

Cilen shperndarje te Linux-it ta instaloj

Forume: 
AlbLinux's picture

Mozilla 1.0

Mozilla 1.0

Më së fundi, mbas plot 4 vjetësh zhvillimi, lëshohet versioni 1.0 i Drageshës me famë. Tani nuk keni më justifikime për të braktisur njëherë e përgjithmonë IE. Shkarkojeni këtu!!!

Administratori's picture

Probleme në instalimin e Linux-it?

Probleme në instalimin e Linux-it?

Forume: 

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS