Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

kuazi-hakerat

Shume femije bredhin ne CYBERSPACE i thone vetes hakera, ndersa kane dijeni minimale mbi rrjetat kompjuterike si dhe IT teknologjine ne pergjithesi. Keta femije ia prishin imazhin te gjithe profesionisteve shqiptare qe me te vertete e din profesionin e tyne

AlbLinux's picture

Kernel 2.4.19 pre8 ac4

Kernel 2.4.19 pre8 ac4
Alan Cox ka lëshuar një "version/patch" të ri të kernel Linux 2.4.19 pre8. Nga emri duket si një formulë e çuditshme kimie.

AlbLinux's picture

Lëshohet gcc 3.1

Lëshohet gcc 3.1
Lëshohet kompiluesi i ri gcc 3.1 . Përmirësohet suporti për athlon xp dhe pentium 4.

AlbLinux's picture

Netscape 6.2.3

Netscape 6.2.3
Bazuar akoma tek zemra e Mozilla 0.9.4 lind versioni i ri Netscape 6.2.3. Të rejat e vetme që gjejmë në të vërtetë nuk janë të reja por bug-fix.

AlbLinux's picture

Scheduling i Linux

Scheduling i Linux

Jeni ndodhur ndonjëherë para pyetjes: si vepron zemra e Linux kur zgjedh se kush program duhet të ekzekutohet dhe kush jo ? Zbuloheni këtu.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS