You are here

LibreOffice

laurenti's picture

Lëshohet LibreOffice 7.3

Arrin dhe është gati për tu shkarkuar LibreOffice 7.3 Community, versioni i ri i suite open source për të shkruar, krijuar spreadsheet, prezantime dhe grafikë. Duke klikuar këtu mund ta shkarkoni në versione për Windows, macOS dhe Linux, në gjuhën e dëshiruar (edhe në shqip?).

Forume: 
Open Source: 
Subscribe to RSS - LibreOffice