You are here

GNOME Releases

laurenti's picture

Lëshohet GNOME 41

Projekti GNOME sapo ka lëshuar versionin e ri të ambientit të tij desktop open source, GNOME 41.

GNOME 41 është rezultati i gjashtë muajve punime dhe përfshin një sërë përmirësimesh të ndjeshme dhe funksione të reja, si dhe shumë përmirësime të funksioneve ekzistues.

Desktop Environment: 
laurenti's picture

GNOME 3.32 Released

The latest version of GNOME 3 has been released today. Version 3.32 contains six months of work by the GNOME community and includes many improvements, performance improvements and new features.
Lajmërmi i plotë ...

Desktop Environment: 
laurenti's picture

GNOME 3.26 Released

The GNOME Project is excited to announce the release of version 3.26, the latest version of GNOME 3. The new version is the result of six months’ hard work by the GNOME community, and comes packed with improvements and new features.

Lajmërimi i plotë...

Desktop Environment: 
Subscribe to RSS - GNOME Releases