You are here

Një tjetër Databse Open Source

AlbLinux's picture

Një tjetër Databse Open Source
Edhe SAP i hap dyert frymës Open Source me DB e saj që është i njëjti i përdorur në sistemin e tij SAP R/3. Dhe është edhe free of charge.