You are here

Ditari i laurenti

laurenti's picture

Ç'ka ka të re në Gnome 2.14?

Ç'ka ka të re në Gnome 2.14? - Mjedisi punues Gnome do të arritë lëshimin 2.14 i cili do të ketë shumë përmirësime dhe risi. Shumica e përmirësimeve kanë të bëjnë me administrimin e mjedisit por edhe me pamje apo përjetimin e përdoruesit.... [Lajme nga Pr-Tech]

Faqet

Subscribe to RSS - Ditari i laurenti