Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Gërvisht...dhe Fito? Jo! Crack-o dhe Fito

Gërvisht...dhe fito? Jo! Crack-o dhe Fito
Një shoqëri koreane ka vënë një çmim prej 100.000$ për atë që arrin të shpojë serverin e tyre dhe të shkruajë kodin e tij të regjistrimit tek home page e sitit web të këtij server-i.

AlbLinux's picture

Red Hat 7.3 beta: A Product Review

Red Hat 7.3 beta: A Product Review

LinuxJournal ka recensuar beta3-in e shpërndarjes së re të RedHat, të quajtur Skipjack. Të rejat janë të shumta dhe ndoshta nuk është më plot me bug si beta-t e kaluara.

AlbLinux's picture

Kernel 2.4.19-pre7

Kernel 2.4.19-pre7Doli një tjetër pre-release e kernel të linux. Lexoni changelog: http://www.kernel.org/pub/linux/kernel/v2.4/testing/patch-2.4.19.log

AlbLinux's picture

Mozilla 1.0: lëshohet Release Candidate e parë

Mozilla 1.0: lëshohet Release Candidate e parë

Më së fundi doli Release Candidate e web browser bazuar tek kodi burues i Netscape. Në këtë version të ri jepet mundësia e konfigurimit të funksioneve Javascript, shpesh të përdorur nga sitet që e teprojnë me mesazhet publicitare.
Mozilla do të përfshijë edhe një klient për chat IRC, një reader për Usenet dhe një browser FTP të integruar. Software mund të shkarkohet apo të instalohet direkt nga Rrjeti. Në rastin e dytë, përdoruesi mund të zgjedhë funksionet që i interesojnë. Për më klikoni këtu.

AlbLinux's picture

Përsëri online

Ju njoftojmë me gëzim që siti është përsëri online! Siç e shikoni nuk kemi ndërruar vetëm emrin, tashmë AlbLinux, por edhe serverin. Shpresojmë që problemet me ngadalsinë e navigimit nëpër sit tashmë do ti takojnë të shkuarës. Së shpejti do të kemi edhe të reja të tjera...

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS