Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Opera 6.0 for Linux Released

Opera 6.0 for Linux Released

Opera 6.0 for Linux Released After Predecessor's Record Downloads

AlbLinux's picture

Dhjetë format më të përdorura të sulmit

Dhjetë format më të përdorura të sulmit

SecurityFocus ka publikuar listën e dhjetë tipeve të sulmeve më shumë të eksperimentuar gjatë katërmujorit të parë të vitit 2001 bazuar në arkivin e të dhënave të mbledhura.

AlbLinux's picture

HACKING (loje apo dicka me shume)?

Cfare eshte hack!! Hack eshte nje terme i madhe i perdorur zakonisht neper Internet apo edhe revista e libra...

AlbLinux's picture

PHP 4.2.1

PHP 4.2.1

Së shpejti do të lëshohet versioni i ri i PHP. Në këtë version kemi korigjime mbi disa bug të versionit të kaluar. Lajmërimin zyrtar dhe listën e plotë të ndryshimeve e gjeni këtu.

AlbLinux's picture

ISC DHCPDv3, remote root compromise

ISC DHCPDv3, remote root compromise
Një bug i rëndë sigurie në shërbimin DHCPD që afron mundësinë të bëhesh root nga jashtë komjuterit!

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS