You are here

trajnime ne Linux(me ne fund)

AlbLinux's picture

kadal kadale jemi duke u integruar ne fushen e IT-se boterore

Albacomm Institute of Information Technology ne Prishtine(ACIT), fillon zhvillimin e kurseve per Linux. Besoj se ky eshte nje hap i madh perpara per Linux-in ne te gjitha trojet shqiptare. Informata me te hollesishme mundeni me gjet ne http://www.ac-it.org/linux/ . Mendoj, por nuk jam i sigurte, se keto kurse do te jene per SuSe Linux. Gjithashtu edhe IPKO INSTITUTE OF INFORMATION TECHNOLOGY ne Prishtine, ka paralajmeruar hapjen e kurseve zyrtare per Red Hat Linux, ku edhe nxenesit do te mund te merrnin certifikaten e RedHat-it(RHCE), webfaqja eshte http://www.ipkoinsitute.org/. Shpresoj se kesi lloj kurse se shpejti do t'ia fillojne edhe ne Shqiperi, dhe niveli i IT-se mbare-shqiptare te rritet ne pergjithesi.

pershendetje nga Prishtina