You are here

PostNuke qan humbjen e njërit prej zhvilluesve të Team

AlbLinux's picture

PostNuke qan humbjen e njërit prej zhvilluesve të Team

Greg Allan i njohur si Adam_Baum, njëri prej leaders e team të Postnuke dhe njëri prej 4 krijuesve të projektit CMS PostNuke u nda prej nesh si pasojë e plagëve të shkaktuara nga një aksident motociklist.

PostNuke qan humbjen e njërit prej zhvilluesve të Team

Aksidenti ndodhi më 16 qershor 2002 jo larg nga shtëpia e tij në Meaford, Ontario në Kanada.

Greg Allan ishe një njeri i dashur dhe i thjeshtë që dinte të fshihte me modesti aftësitë e tij tepër të mëdha.

Ishte një programator i pavarur që ka kontribuar në çdo aspekt në zhvillimin, pastrimin e kodit të shkruar nga të tjerë dhe shkrimin e kodit të ri .

..... .

Në kujtesë të Greg dhe për respekt të të gjithë personave në zi, zhvillimi i PostNuke dhe i gjithë aktiviteti i suportit zyrtar do të bllokohen për një javë.

Ftohen të gjithë ata që përdorin PostNuke të publikojnë një kopje të këtij lajmi tek siti i tyre Postnuke-Powered për respekt të kujtimit dhe punës të kryer nga Adam_Baum.

Mund të d0Ùrgoni ngushllimet dhe komentet tuaj këtu .

Në interes dhe për llogari të team të PostNuke,

Steve MacGregor (grape)
Drejtori i Operacioneve të Suportit