You are here

A din dikush..

Administratori's picture

Jo, asnje problem: sikurse duket nga figura e bashkangjitur, file .ico ngarkohet rregullisht (te pakten nga shfletuesit qe respektojne standartet!!!).apollo_2005's picture

Kerko nje site ne internet ku nje faqe e ka nje ikone te tille dhe mundohu te lexosh ne kod ate pjese qe mbulon shfaqjen e ikones.... besoj se kjo do te te ndihmoje