You are here

CMS Drupal në shqip

Administratori's picture

Për të gjithë dashamirësit dhe përdoruesit e CMS Drupal, njoftohet hapja e degës cvs për gjuhën Shqipe.Duke filluar nga versioni 4.5.0 i Drupal, do të mund t´a përdorni edhe këtë sistem krejtësisht në shqip (sq_Al).Kush dëshiron t´a provojë tani, duhet të shkarkojë dhe instalojë versionin CVS, si dhe file .po të gjuhës shqipe nga CVS Repository e Drupal: http://cvs.drupal.org/viewcvs/contributions/translations/po/Ja si duket në gjendjen aktuale një portal drupal, mbas zgjedhjes së gjuhës shqipe (Shqip) si gjuhë përdorimi:


dhe interfaqja e konfigurimit, me modulë tepër të konfigurueshëm:Forume: