You are here

GNU/LINUX NË SHQIP

Forumi Temat Dërgime Dërgimi i fundit
No new posts
1 1
No new posts
Në këtë forum do të diskutohet mbi ecurinë e përshtatjes së Desktop GNOME në shqip. Gjithashtu mund të kërkohet ndihmë edhe mbi instalimin apo konfigurimin e Gnome në përgjithësi.
2 15
No new posts
Forum mbi ata që duan të bashkpunojnë tek projekti i përshtatjes së Gnome në shqip
9 40
No new posts
Këtu mund të shtoni foto e pamje nga versionet në shqip të shpërndarjeve GNU/Linux që përdorni, apo të programeve të ndryshëm në shqip
2 2
No new posts
Në këtë forum mund të shtoni fotot e shpërndarjeve Linux që jeni duke përdorur apo eksperimentuar.
11 46
No new posts
0 0 n/d
No new posts
Këtu mund të njoftoni për të gjithë sitet shqiptarë që trajtojnë temën Linux dhe Open Source.
3 5