Mirësevini!
Përdorues i ri?
AlbLinux është gati t'ju ndihmojë në hapat e parë në Universin GNU/Linux.
Përdorues me eksperiencë?
Jeni i mirëpritur, AlbLinux ka nevojë për kontributin e të gjithëve!

AlbLinux's picture

Doli SuSE 8.0

Doli SuSE 8.0
Ndryshimet më të dukshme janë KDE 3.0 dhe kernel 2.4.18 (with Andre's VM)...Për më tepër klikoni këtu.

AlbLinux's picture

PHP 4.2.0 released

PHP 4.2.0 released

Njoftimi nga siti zyrtar i PHP:

"The PHP Group is happy to announce the immediate availability of PHP 4.2.0, the latest version of the widely-used, general-purpose scripting language that is especially well-suited for Web development.

This latest release contains over one hundred changes, bug fixes and improvements over the previous release, PHP 4.1.2. Among the highlights are experimental support for Apache 2, cleanups in variable handling and overhauls of various PHP components, including the domxml, posix, sockets and iconv extensions. For more information, see the PHP 4.2.0 release announcement."

Vetëm ju këshilloj të prisni edhe pak para se t'a shkarkoni pasi ka disa mospërputhje me variablat globale.

AlbLinux's picture

Optimizing Embedded Linux

Optimizing Embedded Linux
Tek ky artikull i Dr Dobbs Embedded System mund të lexoni se si të optimizoni kernel e Linux, device I/O dhe çfarë tjetër nevoitet për të përdorur aplikacionet në sistemet Embedded.

AlbLinux's picture

Projekti ClosedBSD

Projekti ClosedBSD
Bazuar mbi FreeBSD projekti ClosedBSD ka qëllim krijimin e një firewall që nuk ka nevojë për hard disk, por që mund të qëndrojë në një floppy apo në një cd-rom. Për hollësi të tjera dhe për t'a shkarkuar, shkoni këtu.

AlbLinux's picture

Milano, një aereo përplaset me Pirellone-n


Një aereo i vogël privat targuar Zvicër (piloti një italo-zvicerian, 65-vjeçar), mbas një difekti përplaset me pallatin e komunës së Milanos: 3 të vdekur dhe 20 të plagosur.

Faqet

Subscribe to AlbLinux RSS