You are here

Optimizing Embedded Linux

AlbLinux's picture

Optimizing Embedded Linux
Tek ky artikull i Dr Dobbs Embedded System mund të lexoni se si të optimizoni kernel e Linux, device I/O dhe çfarë tjetër nevoitet për të përdorur aplikacionet në sistemet Embedded.