You are here

Probleme në sit!

Administratori's picture

Sapo më lajmëruan që ka probleme në proçedurën e dërgimit të lajmeve tek AlbLinux.net.M.q.s. muajin e kaluar siti është sulmuar në menyrë të vazhdueshme (dhjetra herë në ditë), janë marrë disa masa mbrojtjeje që mesa duket kanë ndikuar edhe në proçedurën e dërgimit të artikujve nga ana e përdoruesve pa të drejta administrimi.Jemi duke verifikuar dhe duke kryer korrigjimet e duhura që sistemi të rifillojë të funksionojë në 100%.