You are here

Problem me mesazhin e pare ne dhjete te fundit

sismic's picture

tung.ju ve ne dukje (nqse nuk e dini)se ne faqen fillestare te alblinux.net,ne pjesen ku jane dhjete mesazhet e fundit ka nje problem;kur kalon mouse tek mesazhi i pare del pershkrimi dhe te ze pamjen e mesazhit pa patur mundesine per te klikuar mbi te.problem i vogel qe zgjidhet duke klikuar tek "forume",por mendova tjua ve ne dukje... :-)

helios's picture

Një arsye më tepër për ti thënë "Në djall!" IE-së :-)

laurenti's picture

Konfermohet pjesa e parë e problemit (arsyeja është një konflikt i bllokut ansor të forumeve me bllokun qendror po të forumeve), por jo pjesa e dytë: mesazhet janë të klikueshëm (me të gjithë shfletuesit në përdorim).

helios's picture

E provova me IE (SP1) dhe më dha gabimin në fjalë(vetëm bllokimi i mesazhit të parë të listës). Por çuditërisht me Firefox ka punuar dhe punon siç duhet. Meqë në postimin e parë nuk u përmend lloji i shfletuesit, dola në konkluzionin (ndoshta të gabuar) që paskësh qenë gabim i IE-së. Kërkoj ndjesë nëse tifozllëku im vjen duke u rritur përditë e më shumë :D