You are here

Mire se u kthyhet

enderson's picture

me behet qeji qe qenkeni rikthyer :-D ;-)

per kuriozitet,sulm tjeter apo thjesht punime?



Pershendetje te gjitheve dhe gezuar pashket(per katoliket)

Administratori's picture

Jo, asnjë sulm!

Thjesht probleme nga ana e kujt na afron hosting.

Gëzuar Pashkët dhe nga ana ime!