You are here

gnome-2.12

atx4y's picture

Përshëndetje,
Çka duhet të ndryshohet në

sources.list

në mënyrë që ta instaloj gnome 2.12 në

Sarge

.A është në sid e integruar apo jo?

laurenti's picture

Më vjen keq atx4y, GNOME 2.12 nuk është lëshuar akoma (mungojnë edhe nja 5-6 ditë).

Po pate durim, mund të provosh jhbuild --> http://www.alblinux.net/dok/GnomeMeJhbuil.html (GNOME 2.12 RC1).

atx4y's picture

Përshëndetje Laurent,

Po këtë e kisha të qartë se edhe disa ditë duhet!Ndoshta formulimin e pyetjes e bëra gabim!
Pyetja do të duhej të ishte:
A do të mundem ta inkuadroj(fus)pa problem gnome 2.12 në sarge.E pata instaluar edhe sid po prapë kalova në sarge pasi që në sid kisha probleme me

tvtime.

Shpresoj se do të përgjigjesh ti pasi që e di se ti je në rrjedha të gjithë kësaj.

laurenti's picture

Përshëndetje atx4z,

pëgjigja nuk është e thjeshtë: varet gjithmonë nga ty.

Mbas lëshimit të GNOME 2.12 besoj që do të krijohet

backport

i tij edhe për versionin stabël të Debian. Por, sigurisht do të nevoitet një periudhë jo e shkurtër testimi para lëshimit (ndiq -> http://www.backports.org/ ).

Menyra e dytë është kompilimi i një versioni personal të GNOME: Garnome ose Jhbuild mund t´ju zgjidhin problemin.

Rruga e tretë eshtë instalimi i versionit jostabël të Debian, e pastaj zgjidhja e problemit që ke me tvtime (Çfarë problemesh jep në SID?)

atx4y's picture

FLM Laurent,
Alternativat 2 dhe 3 i kisha edhe unë parasysh.Problemin me tvtime e kam rregulluar ka kohë;shiko

këtu

Në PC kryesore momentalisht nuk dëshiroj të kaloj në Sid pasi që

Sarge-n

e kam të rregulluar sipas nevojave të mia.

Sid

e kam të "instaluar"në VMWare;shiko

këtu

....Edituar

E bëra update && upgrade Ubuntu 5.10 dhe aty ishte edhe

gnome 2.12

ketu

[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: atx4y më 06-09-2005 22:46 ]