You are here

kuazi-hakerat

AlbLinux's picture

Shume femije bredhin ne CYBERSPACE i thone vetes hakera, ndersa kane dijeni minimale mbi rrjetat kompjuterike si dhe IT teknologjine ne pergjithesi. Keta femije ia prishin imazhin te gjithe profesionisteve shqiptare qe me te vertete e din profesionin e tyne

Njerezit, si GIGAHACK psh, me artikuj te bejne te besojne se ne Prishtine edhe ne Kosove ka kaq shume "hakera" sa nuk ka as ne Japoni.
Une si nje njeri nga Prishtina dhe si nje shqiptar, ofendohem me nje artikull te tille, te cilin po ta kishte lexuar dikush nga jashte do te kishte qeshur me ze.
Andaj e kishe lut moderator-in qe kesi artikuj si te GIGAHACK-it mos te publikoj se ia prish reputacionin keti websajti te bukur edhe te rendesishem, por edhe IT-ve shqiptare ne pergjithesi.
E ti GIGAHACK, mushu mo men mos mi rreh gjyksit e mi thon vetit haker se kurgjo nuk din. Ma mire kape msoje OSI Modelin, msoje masnej TCP/IP-ne e kshtu me rradhe, sesa mu honger me budallakina sikur NETBUS-i, e krejt qeto trojanat e budallakinat tjera.

Pershendetje AlbLinux-it

Keep up the good work !