You are here

Propzim per nje sksion te ri

enderson's picture

Pershendetje moderator

Propozimi im eshte per nje seksion te ri ku te flitet per gjera te ndryshme,gjithmone mbi informatiken dhe sisteme operative,

por qe nuk kane te bejne shume me istalimin e nje distroje apo te ndonje hardwari apo software.

Pra thjesht te flitet per kuriozitete ;-)

Prape dite kuriozitetesh :-)

helios's picture

Nuk janë vallë lajmet, kuriozitet, të rejat në faqen e parë të alblinux-it? :-) Po aty mund të komentohen, portali duhet përdorur i gjithi, jo vetëm forumi. :-]
Thjesht mendimi im ky, nuk jam kunder hapjes së një forumi të tillë, vetëm se mendoj që një i tillë ekziston në faqen kryesore.

[ Ky Mesazh është ndryshuar nga: helios më 16-04-2004 19:15 ]

Administratori's picture

helios ka të drejtë, në faqen e parë mund të shtohen lajme apo kuriozitete, të komentohen, të votohen dhe nëse ndonjë lajm është tepër tërheqës, të hapet automatikisht dhe një temë në forum.