You are here

Problemem me hyrjen ne zonen Mesazhe

enderson's picture

Jam i rregjistrua ne sitin tuaj dhe tentoj te futem ne zonen Mesazhe dhe me thote se eshte zone private dhe me nevojitet nje regjistrim;mendova se duhej nje regjistrim tjeter perveç atij fillestar dhe u regjistrova me te njejtin nick qe kam ne acountin tim ,por me thote se ky nick eksiston ne database?!

Kjo gje me ndodh dhe ne zonen Sherbime,Seksione.

Bera regjistrimin me nje nick te ri por mu duk sikur ishte po i njejti proces egjistrimi.

Pyetja eshte,a nuk mjafton vetem nje regjistrim per zonat e ndryshme te sitit(natyrisht zonat e hapura per te regjistruarit dhe jo ato per administratoret)apo zonat ku kam tentuar te hy jane private apo ta paaktivuara akoma?Pershendetje