You are here

phpMyAdmin

Burim's picture

Ne nje kompjuter kam te instaluar phpMyAdmin dhe ne ate kompjuter punon ne rregull. Mirepo, kur dua t´i qasem phpMyAdmin-it nga kompjutere tjere ne rrjet nuk punon, nuk shfaqen iconat, kur dua t´i shof databazat me prishet krejt faqja, etj.E di qe problemi eshte tek keto:$cfg[´PmaAbsoluteUri´] = ´http://localhost/phpmyadmin/´;$cfg[´Servers´][$i][´host´] = ´localhost´; // MySQL hostname or IP address$cfg[´Servers´][$i][´auth_type´] = ´http´; // Authentication method (config, http or cookie based)?$cfg[´Servers´][$i][´user´]= ´root´; // MySQL user$cfg[´Servers´][$i][´password´] = ´´; // MySQL password (only neededPOR, kur e shkruaj IP atehere nuk punon aspak phpMyAdmin (as edhe ne kompjuterin lokal)?Zgjidhje????

Burim's picture

Po, ashtu duhej. Flm. Por se di pse disa here bente probleme edhe ashtu! Megjithate, tani eshte OK.Poashtu me bente probleme kur te ky rresht: $cfg[´Servers´][$i][´host´] = ´localhost´; // MySQL hostname or IP address ne vend te ´localhost´ shkruaja ´IP-adresen´ e serverit??? Por e kam lene localhost dhe pa probleme i qasem edhe nga PC tjere.