You are here

c

Endri's picture

jam duke kerkua nje liber ne shqpi qe te mesoj c dhe c++ ne menyre qe mos konsiderohet qe une di gjuhe programimi te tjera,pra per fillestare.faleminderit nga endri.

laurenti's picture

Në shqip ka pak ose aspak. Sidoqoftë, provo njëherë tek kjo temë.