You are here

Agreguesi i Lajmeve

altiX's picture

Që nga versioni 5.0 kam probleme me agreguesin e lajmeve (nuk po mundem me e gjetë gabimin).
http://img246.imageshack.us/img246/7021/14515367zk8.png
http://img143.imageshack.us/img143/227/77349833ej9.png
te common.inc te rreshti 1982 eshte keshtu:
http://img89.imageshack.us/img89/2598/10wk8.png
Nuk mendoj se ketu qendron problemi!
Vlen te theksoj se te gjitha modulet jane te aktivizuara!

Forume: 
laurenti's picture

Përshëndetje altiX,

jo, nga mesazhi i dhënë nuk mund të kuptohet në menyrë të qartë shkaku i dështimit: provo të shtosh ndonjë burim tjetër lajmesh dhe shiko rezultatin.
P.sh :

http://planet.debian.org/rss20.xml
http://planet.gnome.org/rss20.xml
http://alblinux.net/rss.xml

etj....

altiX's picture

Ky është gabimi që më paraqitet:
http://img456.imageshack.us/img456/2444/17461142we1.png
apo nëse nuk shihet siq duhet, kështu:
Burimi nga AlbLinux mesa duket ka probleme, për shkak të gabimit " ".
Çdoherë më paraqitet ky problem!

laurenti's picture

E kisha fjalën për mesazhin e gabimit, që rezulton bosh: ..., për shkak të gabimit " ".

Një mesazh i rregullt gabimi duhet të ishte si tek kjo pamje.

Problemi duhet të jetë i ndonjë parametri në serverin tënd: kontrollo mesazhet e log të apache.

altiX's picture

Në pyetje është serveri në internet!
.. Në lokal funksionon (e njëjta databazë)!

altiX