You are here

Mirëserdhe Aleksander!

laurenti's picture

Mirëmëngjesi të gjithëve.
Unë quhem Aleksander e për herë të parë hapa sytë sot, në orën 1.20 të mëngjesit dhe .... peshoj gati 3kg.

Mbas Georgia e Ilda, jam djali i parë në familje, për kënaqësinë e papërshkrueshme të babait dhe nënës sime.

Nuk po vazhdoj më tej, po më hapet goja e më duket se duhet patjetër të vazhdoj të fle edhe disa orë.

Komente

Anonim's picture

pergezime dhe urime per perdoruesin me te ri ne moshe te linux :)))))