You are here

Hapat e parë

Forumi Temat Dërgime Dërgimi i fundit
No new posts
Ndihmë rreth përgatitjes së kompjuterit për të instaluar GNU/Linux: çfarë duhet të bëj, kompatibiliteti hardware, dual-boot, multi-boot i mëshumë se një sistemeve operativë në të njëjtin kompjuter.
1 1
No new posts
Ndihmë, zgjidhja e problemeve të ndeshura gjatë instalimit, këshilla/eksperienca instalimi.
0 0 n/d
No new posts
Këtu mund të diskutohet mbi instalimin e një shpërndarje Linux. Ndihmoni të tjerët dhe kërkoni ndihmë nga të tjerët.
84 441
No new posts
Nuk mjafton thjesht instalimi i GNU/Linux: këtu ndihmë dhe këshilla për të blinduar Linux apo për ta personalizuar sipas nevojës.
2 13
TemaPërgjigjerendit në zbritjePërgjigja e fundit
Normal topic
1
Normal topic
2
Subscribe to RSS - Hapat e parë