You are here

Probleme elementare me instalimin e RadHat Linux 7.3

Administratori's picture

Përshëndetje Anonim,

fillimisht ju këshilloj të shkarkoni imazhet .iso të RedHat 8.0 dhe jo të RH7.3 Sapo realizova një instalim prove dhe mund t´ju them që përmirësimet janë të shumta dhe është shumë më i lehtë në përdorim.
Përsa i takon problemit tuaj, përgjigjen e ke tek kjo temë:

http://www.alblinux.net/modules.php?op=modload&name=Forums&file=viewtopic&topic=4&forum=3&start=10


N.q.s. ke paqartësi, rishkruaj.

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: Administratori më 03-10-2002 10:36 ]

Forume: 
Administratori's picture

Urime Neimi,
për çdo pyetje apo problem gjatë përdorimit, mos hezito të rishkruash.