You are here

Njohja e Modemit --HELP

loni's picture

Tungjatjeta te gjitheve!

Jam duke e perdorur Linux Red Hat 9 dhe jam munduar te lidhem ne internet me njohen e modemit ne KPPP(Pr.ne linux) por nuk munda...

Si ka mundesi te lidhem ne internet apo si mund tia njoh modemin...

Modemi im eshte CIS 5614PM3 Data FAx Modem

flm

:-Y

Forume: