You are here

Mandrake10 ne nje kompjuter tjeter nuk instalohet?!!

enderson's picture

Dje ne darke u mundova te instaloj Mandrake10(te cilin e kam instaluar nja tre here tek makina ime)ne makinen e nje shoku,por nuk me nis instalimi.

Pra kam vene 1boot cd-rom tek bios dhe komputeri sillet sikur te mos kete nje disk bootable duke riavijuar windows normalisht.

Provova te nis instalimin nga windows dhe me thote se tani do te riavijohet komputeri per te nisur instalimin,dhe perseri nuk fillon por avijohet windows :-(

Ka mundesi kjo gje?

P.S:Harrova tju them se provova te instaloj mandrake 9.2 dhe instalohet :-Y :-W :-|

Forume: 
Administratori's picture

Nëse është e njëjta CD nga e cila ke instaluar Mandrake tek kompjuteri yt, do të thotë që lexuesi CD i atij shokut tuaj është më i konsumuar dhe nuk arrin të lexojë mirë atë CD. Mund të provosh të krijosh floppy boot për nisjen e instalimit të Mandrake, e pastaj të vazhdosh fazën e instalimit nga CD, apo nga HD (duke kopjuar përmbajtjen e CD në një particion çfarëdo, edhe NTFS).