You are here

Instalimi i mandrake 10 RC1

stopi's picture

Pershendetje te gjitheve

Moderator,kishe te drejte per gabimin .iso.Masterizova me opcioni burn image dhe cdo gje ne rregull.Krijoj boot nga cdrom dhe hyj ne installim.Kryej installimin (cdo gje ne rregull) bej reboot dhe hyj ne sistemin e ri.Nuk di se si eshte versioni 9.2 por ky version qe installova po me pelqen.Por....

ju me shkruat

Quote:
Duhet të kesh parasysh që je duke instaluar një version beta, me të gjitha pasojat që mund të vijnë nga ky veprim.
Ne te vertete dicka ka qe nuk shkon.Gjate procesit te installimit mouse me punonte,kur hyj ne sistem me bllokohet,nuk punon.Nuk di si te veproj...

:-[

Forume: