You are here

Instalimi i Gentoo-se - Nje HowTo shume i mire ne shqip

Sirius_Black's picture

Per ata qi nuk e dijne guhen angleze dhe qi kan qef me instalue Gentoo-ne, ni howto shume i mire ne shqip, e i shkruem prej Edon Kelmendit, mun e gjani ne:

http://gentoo.albalinux.org/html/html33/modules.php?op=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=310&forum=1


Me t´mira,
Ron Weasley

[ Ky Mesazh është Modifikuar nga: Sirius_Black në datën 02-08-2003 13:28 ]

Forume: