You are here

instalim IRC Chat dhe libri në module

Administratori's picture

Përshëndetje Niko,

thjesht kontrollo korrektësinë e file të konfigurimit të php-nuke (emri i databazës, emri i përdoruesit, password dhe host i server-it MySQL).

Forume: