You are here

Error 2

Tim's picture

Mbasi kisha nje kohe te gjate qe kisha hequr Suse 9.0 Proffesional nga PC, dhe qendroja ne windows xp, vendosa te instaloje Mandrak 10.0 por nuk me instalohej. Provova Suse 9.0 dhe ajo nuk instalohej me. Provoj Redhat 9.0 (shrink) ajo me jep nje error ne screen:

error 2 reading header: cpio:Bad magic :-oMendoj se ka te bej me partition ne HD. Ose ka ndonje Problem ne HD, si nje bad sector. por sjam i sigurt.:-?nqs ndonjeri ka ndonje mendim julutem me ndhimoni.

Forume: 
Administratori's picture

Provo te riformatosh edhe njehere particionin (me mire fshije si particion dhe rikrijoje): mesazhi i gabimit nuk le dyshime, thjesht problem me HD.

Tim's picture

E fshiva dhe e riformatova te gjithe HD me Fat 32(mbasi mu duk formati me i mire) por prape kam te njejtin problem :-Y